Kasper Jørgensen “Der er altid folk der tvivler”

Lyt med

Kasper hjælper virksomheder med at blive set på nettet, med professionelle hjemmesider, skarpe videoproduktioner og tips & tricks på sociale medier.

Mød Kasper fra Polite Media i den første episode af den nye sæson af Fra Fuckup til Startup. Vi taler om Kaspers vej til at blive selvstændig, der startede ud med at lave videoer på Youtube og blive annoncepartner i en ung alder.

I dag har han sit eget kontor der emmer af kreativitet, med stor whiteboardtavle der altid er fyldt med en to-do liste og forskellige udkast til designs. På væggen er der sat udprint af hjemmesider i forskellige størrelser, så man kan se hvordan hjemmesiden tager sig ud på både en computer, tablet og mobil.
Jeg stikker altid hoved ind, når jeg er i nærheden, for at se de nyeste han har fundet på. Der er altid et eller andet smart. Hvis det ikke handler om nye forretningsmetoder, så har han helt sikkert købt en ny smart dims, eller et kamera, jeg lige skal se.

Teaser for podcast

Podcastserien “fra Fuckup til Startup” er blevet til i samarbejde med Startup Lab, Zealand og Medieguru.


Vil du også have en podcast?
Kontakt Medieguru
Telefon: 5383 8467
Mail: mail@medieguru.com
Messenger: http://m.me/medieguru
Web: Medieguru.com

The post Kasper Jørgensen “Der er altid folk der tvivler” first appeared on Medieguru.com.

Kommenter herunder