Thomas Hermansen ”Jeg ville gerne give noget andet til mine børn”

Lyt med

”Jeg ville gerne give noget andet til mine børn” Mød Thomas fra Fra Fejø Virksomheden Fra Fejø, er en dansk fødevarevirksomhed, der producerer kvalitetsprodukter af dansk og økologisk frugt. Fra Fejø tilbyder et bredt udvalg af produkter som f.eks. babymos, kompot, marmelade, smoothies, eddike, sirup og nødder.

Lyt til Thomas’ historie i vores podcast ‘Fra Fuckup til Startup’ er blevet til i samarbejde med Startup Lab, Zealand og Medieguru.
Vært: Thor Jadesø


Vil du også have en podcast?
Kontakt Medieguru
Telefon: 5383 8467
Mail: mail@medieguru.com
Messenger: http://m.me/medieguru
Web: Medieguru.com

The post Thomas Hermansen ”Jeg ville gerne give noget andet til mine børn” first appeared on Medieguru.com.

Kommenter herunder