Nicolaj Sand – Business Lolland-Falster

Lyt med

“Vi gør det live!” ville Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm have råbt men vi tager det lidt mere afdæmpet og kaster os ud på den dybe ende, imens badebassinet er ubevogtet.

I appen Clubhouse kan du lytte med til optagelsen af podcasten, men du kan også stikke en lap i vejret og komme op på scenen for at stille Nicolaj Sand et spørgsmål. 
Det kommer til at handle om iværksætteri i udkantsdanmark, for det har sine fordele. Du kommer også til at lære Nicolaj lidt bedre at kende og jeg kan løfte sløret for, at han har prøvet lidt af hvert for at nå frem til den stilling han har nu, hvor han sidder som forretningsudvikler. 

Personligt kan jeg tilføje at Nicolaj er en af de mest dygtige og behagelige mennesker jeg kender. Så snyd ikke dig selv for denne chance.

#Clubhouse #StartupLab #Podcast

Podcastserien ‘Startup Lab‘ er blevet til i samarbejde med Business Lolland-Falster, Zealand og Medieguru.
Vært: Thor Jadesø

Udstyret

Jeg har fået mange spørgsmål på udstyret jeg benytter til at lave podcast gennem Clubhouse – og mange tak for dem. Det blev også til et nyt samtalerum korte efter optagelsen af denne podcast, hvor der blev udvekslet erfaringer med optageudstyr, tak Miriam Veksebo.

Jeg bruger en Rødecaster Pro mixer. Her har jeg sat en Røde Podmic mikrofon og jeg har en Bluetooth forbindelse til min telefon, hvor jeg har Clubhouse kørende.

Udstyret

Jeg har i samtalen efterfølgende ladet mig fortælle af Anders Sevelsted at man får en bedre lyd, hvis man forbinder telefonen direkte med mixeren, end med Bluetooth – det gør jeg i næste podcast!
Men grunden til jeg ikke har gjort det, er som man kan se på billedet herover, at jeg har mulighed for at optage direkte på min computer og optage flere spor på én gang.

En anden faktor var at vi valgte at have Nicolaj med på sin egen telefon gennem Clubhouse, med den fordel at man kunne se hvem der taler, når profilbilledet bliver “omringet” af den grå ring.
Dette er dog en meget høj pris at betale for den lille lysende ring, da lyden på Nicolaj blev “telefonlyd” – så næste podcast hiver jeg gæsten ind i studiet – som jeg plejer med podcasts, men opfordre gæsten til at lave en profil på Clubhouse, så man kan se hvem der er en del af optagelsen.
Her ofre jeg så den lille grå ring og man kan ikke se hvem der skiftes til at tale, men det er så min opgave som vært, at holde styr på stemmerne for lytterne.

Eller lyt med, der hvor du lytter til podcast:
Spotify: https://cutt.ly/fftsSpotify
Apple Podcast: https://cutt.ly/fftsApple
Web: https://cutt.ly/fftsWeb


Vil du også have en podcast?
Kontakt Medieguru
Telefon: 5383 8467
Mail: mail@medieguru.com
Messenger: http://m.me/medieguru
Web: Medieguru.com

The post Nicolaj Sand – Business Lolland-Falster first appeared on Medieguru.com.

Kommenter herunder