Derfor podcast!

Vil du hellere lytte til artiklen, 
så har jeg læst den op for dig. 
Timeline
00:28En visuel verden 01:11Se en film når du kører bil? 2:03Når du har tid 2:42To eksempler 3:22Afslutning
 

Derfor podcast!

Vi lytter til dem når vi laver mad, træner, kører bil, eller rydder op.

Vi lytter til vores favorit episoder og går på udkig efter nye interesser og inspirationskilder.

I danmark er vi siden 2008 gået fra 6 pct. af befolkningen lyttet til podcasts, en andel der nu er steget til 40 pct. Og det stiger kun endnu mere.

I en verden der er mere visuel end nogensinde før, har vi brug for både at trække os tilbage og fordybe os.
Du kender det sikkert fra at læse bøger. Når du kommer til det punkt hvor du ikke længere er en person, der sidder og læser, men opnår magiske øjeblik, hvor du bliver en del af bogen. En del af historien. Måske hovedpersonen selv.

Men vi har også brug for at indsamle ny viden, imens vi laver andre ting – for det er en podcast helt unik til. Når du laver lektier, cykler eller bager, kan du lytte til en god fortælling eller et godt interview om et emne der interesserer lige netop dig.

Prøv du bare at gøre det med et andet medie – fx at se en netflix serie imens du kører bil…

 

Giganterne opruster

Det er lettere med podcasts at blive opdateret med de seneste nyheder og begivenheder. 

Podcast02

Podcasts er underholdende. Musik, mad, sport, krimier eller podcasts om hobbyer, er blandt de mest populære podcasts. Der findes interviews, samtaler eller late shows. Du kan finde fiktion og nonfiktion og du kan endda se video og live podcasts.

Fremtiden er podcasts

Tech giganterne Google, Apple og Spotify opruster som aldrig før med nye muligheder for at producere og lytte til podcasts. Dine home devices og smart speakers bliver også tilknyttet podcastuniverset, så du i ro og mag kan lytte til din favorit podcast, når du vil. For det er det magiske ved podcast – når du har tid.
Du kan bare pause og vende tilbage – når du har lyst.

Podcast03
Start din podcast i dag!

Så uanset hvilken type podcast du har brug for, eller hvad den skal handle om – så kan jeg hjælpe dig. Også uanset hvor meget hjælp du har brug for, lige fra et par gode råd, masterclass, eller om jeg skal lave hele podcasten for dig.

Fremtiden er podcast og flere firmaer bruger også  podcasten til at få flere følgere og nye kunder. Podcasten kan også bruges til at skabe brand awareness, positivt brand image eller connecte til dine lyttere du senere kan konvertere til kunder.

Podcast04
 

Derfor podcast! (Bonus)

Derfor podcast!
Episode 63