Ronni Steinfeldt – Zeeker

Mød Ronni Steinfeldt, din nye allerbedste ven – sådan virker han i hvert fald på mig. Varm, nede på jorden, med en indre gnist der tydeligt skinner igennem det robuste håndværker ydre.

Ronni gik på sit arbejde og lyttede til radio, hvor de omtalte det stigende problem med tusindevis af unge, der ikke kan komme videre med deres erhvervsuddannelse grundet lærepladsindsatsen ikke lykkedes. Så han satte sig for at afhjælpe problemet, for han kunne se noget, de andre ikke tog højde for.

Han blev hjemme imens drengene tog i byen, for han kunne ikke slippe den idé han havde fået. Så han satte sig for at tegne den og skrive løsningen ned. Det er i dag blevet til firmaet og appen Zeeker; en digital platform til virksomheder og lærlinge, med en målsætning om, at øge væksten indenfor erhvervsuddannelserne i Danmark – og de er godt på vej!

Hør en gribende podcast om at lykkedes med en idé, trods tvivl om at have de fornødne egenskaber til at bringe det til live. Du skal ikke snyde dig selv for denne oplevelse, for Ronni taler til hjertet, fra hjertet – det kan vi godt lære noget af!

Podcasten Startup Lab laves af Medieguru for Business Lolland-Falster

The post Ronni Steinfeldt – Zeeker first appeared on Medieguru.com.

Kommenter herunder