Daniel Petersen – Regionschef Jem & Fix

I episode 1 kan du høre om den dannelsesrejse, som Daniel Petersen har været på i de 2½ år, han har studeret til diplomleder. Daniel er regionschef i jem & fix, og selv om han har 9 butikschefer under sig, kender han navnene på alle medarbejderne i de 10 butikker. Daniel kan godt lide at være helt tæt på medarbejderne. Han tager sig tid til at lytte og spørger interesseret ind til det, medarbejderne fortæller. Daniel er bevidst om, at han påvirker medarbejderne med sine spørgsmål. Og han påvirker bevidst i retning af det, der skaber livgivende fortællinger og godt humør. En god samtale giver smil på læben.

Daniel siger om sig selv, at han altid har været leder. Lige siden han blev storebror, har han taget ansvar og truffet beslutninger. Han er typen, der gør noget. Han blev kaldt ”Lille-butiks-chefen”, da han i sin tid blev ansat i butik, og 3 år efter var han butikschef. Som 47 årig er han leder for 150 medarbejdere. Han opfatter sig selv som en leder i balance. Han står fast, er nærværende, kan mærke sig selv og mærke andre. Når han mærker, at andre er i ubalance, så handler han på det. Det mener han, at man bør gøre som leder.

Daniel lægger vægt på at være et ordentligt menneske. Det er det fundament, han står på som leder. Han vil sine medarbejdere det godt. Han gør noget godt for sine medarbejdere, uden at forvente at få noget igen. Medarbejderne skal opleve, at arbejdet giver mening, og de skal tage noget positivt med hjem fra arbejde – noget plus.

Diplomlederuddannelsen har givet Daniel flere perspektiver på arbejdslivets udfordringer og flere handlemuligheder i hverdagen. Han handler på baggrund af refleksion og planlægning, og har altid en plan A, B og C. På uddannelsen er han blevet mere bevidst om, hvad der kan være på spil på arbejdspladsen. Han har udviklet sit personlige lederskab og fået værktøjer til også at udvikle virksomheden. Kort sagt bidrager lederuddannelsen til plus på bundlinjen.

 
Lyt
🎙 på Spotify
 
 
Podcasten Frivilligt Følgeskab laves af Lektor Lektor og udviklingskonsulent Jette Nielsen.
Kan lyttes på Spotify og Apple Podcast eller hvor du ellers lytter med.