Entreprenant Mindset

Jeg har længe gået og drømt om at udgive en podcast med dette overordnet emne – men som ofte bliver det kun ved tanken – og det er jo det modsatte af Entreprenant Mindset, så derfor springer jeg ud i det.

Grundlæggende er det ønsket, at jeg finder inspirerende personer at tale med, fordi vi alle har brug for nogen at spejle os i. Så hvorfor ikke præsentere dig for nogle mennesker, som du måske ellers ikke vil møde og lytte til deres erfaringer – for de bedste fejl er dem andre begår, fordi vi kan tage ved lære af dem og så er de gratis.
– Så skal de også give dig inspiration til at tænke proaktivt.

Denne episode er introen, hvor jeg fortæller lidt om den brede hat, som Entreprenant Mindset er. Bloggen hvor jeg skriver om at være proaktiv kan du finde her: https://www.medieguru.com/at-vaere-proaktiv.

Du er altid velkommen til at bidrage til udsendelserne med en lydkommentar til min instagram thorjades (tryk på besked og tryk på mikrofonen), eller til min messenger Medieguru (tryk på mikrofonen), så kan jeg nemlig tage det med i en kommende episode.

Alt det bedste
Thor