Om podbox

Hej med dig!

Jeg er Thor Jadesø – Medieguru og ejer af podbox.

Jeg har i mange år arbejdet med medier og content creation. Min passion ligger især i kommunikation og underholdning hvor der også kan læres noget. Jeg vil ændre status quo for brugen af sociale medier.

Baggrund som multimediedesigner med en professionsbachelor i innovation og entreprenørskab samt adjunkt på et erhvervsakademi, så har jeg en bred vifte af færdigheder inden for marketing og kommunikation, og erfaring fra min egen virksomhed her, hvor jeg holder kurser i digital marketing. 

Inden der var podcasts, der var der radio. Radio har jeg 15 års erfaring med, på bl.a. Radio SydhavsØerne, ANR og The Voice, hvilket kun gjorde det naturligt at jeg begyndte at lave podcasts, da de kom frem. Her har jeg flere egne podcasts og jeg har været producer, speaker og ideudvikler bag en lang række af andre podcasts, som du kan lytte mere til her på podbox.dk.

– Alt jeg gør, både som person og professionel, bygger på et fundament af entreprenant mindset; som hylder det proaktive, det innovative og det positive-